CONCERTE

Mario Biondi

Sala Palatului, Str. Campineanu Ion nr. 28


Detalii eveniment

In urma reprogramarii datelor din turneul european al solistului italian MARIO BIONDI, spectacolul ce trebuia sa aiba loc la Sala Palatului din Bucuresti in data de 24.05.2017 a fost reprogramat pentru data de 9 octpmbrie 2017, ora 20. Pentru spectacolul din data de 09.10.2017 va fi invitata special formatia DIRECTIA 5.
Cei care doresc restituirea contravalorii biletelor se pot adresa punctelor de vanzare de unde au fost achizitionate.                                                           Biletele vandute raman valabile.

Deja e cunoscut faptul ca Bucurestiul va fi gazda pentru MARIO BIONDI, care, in data de  9 octombrie 2017, va prezinta romanilor un concert extraordinar  din turneul “Best of soul”si in care invitati speciali sunt DIRECTIA 5.

 10 muzicieni in scena Salii Palatului pentru a aniversa cei 10 ani de cariera alaturi de “inconfundabila voce a soul-ului” prin intermediul unui setlist de colectie care deja a fost incununat cu un Disc de Aur la recenta ceremonie de la Arena di Verona a Premiilor Industriei Muzicale din Italia (WMA).

 “O colectie a celor mai importante succese de  pana acum plus alte 7 noi piese propune proiectul  “Best of Soul” pentru a “povesti” pe scurt ce mi s-a intamplat in cariera ultimilor 10 ani: de la aparitia  “Handful of soul” pana azi” – marturiseste MARIO BIONDI. Odata cu aparitia discului, a inceput pentru mine perioada de sarbatoare pe care o impartasesc cu publicul meu din Italia si Europa”.

 Ceea ce nu se stia este organizatorul evenimentului (MTime) a decis sa vina si cu un altfel de cadou pentru a sarbatori primul concert al artistului in Romania: un minisejur pentru 2 persoane (incluzand biletele de avion, transferurile, cazarea si pensiunea completa) intr-un resort de pe Coasta lui Ulysses (intre Roma si Napoli), la Terracina (sit arheologic, cetate medievala, port si, mai ales, statiune la Marea Tireniana premiata Blue Flag ani la rand pentru plajele aurii si apele cristaline) care se va extrage in seara concertului, pe baza seriilor de pe biletele achizitionate pentru concert.

O voce calda, profonda, senzuale dar in acelasi timp limpede si clara: MARIO BIONDI (anagrama de la Mario Ranno), o voce cultivata cu rabdare si pasiune pentru muzica pe care o asculta cu sfintenie din primii ani de viata la tatal sau, cantaretul Stefano Biondi.

Multe si diverse au fost apoi experientele care l-au format pe artistul de azi: de la cantatul in corul bisericii la vocile de studio pentru diferiti muzicieni, de la studiul sistematic al muzicii, la perfectionareaa limbii engleze.

Indragostit de muzica soul, inca din 1988 , incepe sa realizeze recitaluri in deschiderea unor reputati interpreti internationali precum Ray Charles.

Dar cea mai mare oportunitate a sosit odata cu editarea in Japonia ia single-ului “This is what you are”,  care a fost rapid preluat de  Norman Jay, celebru DJ la  BBC1, si care, indragostit de piesa a lansat-o in intrega  Europa.

In 2006 apare primul sau album, “Handful of Soul”. Discul cuprinde 12 piese, unele originale, altele din repertoriul clasic al genului si ii asigura artistului ani buni de concerte.

Abia in aprile 2015 apare “Love is a temple”, single-ul care anunta noul album -  “Beyond”-  incununat rapid cu Discul de Aur si care , apare la final de an  si intr-o Editie de Lux, imbogatit cu un tribut Commodores (5 mari succese ale miticei trupe britanice dintre cere este promovat “Nightshift”)

 In noiembrie 2016 apare “Best Of Soul”, anticipat de single-ul  “Do you feel like i feel”.

Albumul celebreaza 10 ani de cariera pentru MARIO BIONDI si vrea sa aduca sa aduca un omagiu muzicii de care este indragostit artistul catanez (15 creatii “de aur” ale genului si 7 piese originale).

Toate figureaza in playlistul turneului european care va ajunge si in Bucuresti pe 9 octombrie 2017.

https://www.youtube.com/watch?v=5IzccDy94Zg

Ascunde detalii eveniment

Alte eveniment din aceeasi categorie

CONCERTE

ANDRA-TRADITIONAL

30 septembrie - Sala Palatului

SPARTACUS

7 octombrie - Sala Palatului

BACH MEETS KENNEDY MEETS GERSHWIN

8 octombrie - Sala Palatului

Vasilis Karas

14 octombrie - Sala Palatului

TOT CE-I ROMANESC NU PIERE

23 octombrie - Sala Palatului

Boney M feat Liz Mitchell - 40th Anniversary

28 octombrie - Sala Palatului

BOLSHOI THEATRE BALLET MOSCOVA

31 octombrie - Sala Palatului

SATRA - Noi Tiganii

4 noiembrie - Sala Palatului

ACADELIA

14 noiembrie - Sala Palatului

ACADELIA

15 noiembrie - Sala Palatului

ACADELIA

16 noiembrie - Sala Palatului

O DATA-N VIATA

17 noiembrie - Sala Palatului

AL DI MEOLA - OPUS 2018

27 noiembrie - Sala Palatului

HORIA BRENCIU-SPECTACOL ANIVERSAR

7 decembrie - Sala Palatului

HORIA BRENCIU-SPECTACOL ANIVERSAR

8 decembrie - Sala Palatului

Gala Flolk ''Om bun''

10 decembrie - Sala Palatului

VIENNA CLASSIC CHRISTMAS

11 decembrie - Sala Palatului

STEFAN BANICA

15 decembrie - Sala Palatului

STEFAN BANICA

16 decembrie - Sala Palatului

CRACIUN VIENEZ

22 decembrie - Sala Palatului

SPARGATORUL DE NUCI - Sala Palatului Bucuresti

23 decembrie - Sala Palatului