CONCERTE

Sala Palatului, Str. Campineanu Ion nr. 28


Detalii eveniment

Trupa Postmodern Jukebox revine la București

 Events anunță că Postmodern Jukebox revin în România anul viitor, miercuri, 16 mai 2018, la Sala Palatului, începând cu orele 20.00. Trupa promite un show-maraton plin de hituri pop contemporane reinterpretate în cheie vintage, în stilul secolului trecut. După spectacol, fanii se pot întâlni și pot face poze cu membrii trupei în cadrul sesiunii Meet&Greet.

Plecați în turneul european din 2017, Postmodern Jukebox au avut primul show programat pe 27 februarie în Marea Britanie. După un show excepțional în România, în primăvara lui 2017, când au ridicat sala în picioare, membrii trupei au acceptat din nou invitația Events pentru un alt concert în 2018, la București. Turneul de anul viitor vine ca o continuare firească a celui din 2017, desfășurat cu casa închisă în toată Europa.

Postmodern Jukebox sunt, fără exagerare, un suces postmodernist, reușind să își extindă succesul din online în lumea reală, cu turnee peste tot în lume, pentru mii și mii de fani, al căror număr e în continuă creștere.” Buffalo News

Cu o componență de peste 70 de membri, Postmodern Jukebox are un canal de Youtube cu 500 de milioane de vizualizări și aproape 3 milioane de abonați. Au cântat la “Good Morning America”, au spulberat topurile Billboard și platforme precum iTunes, au susținut sute de spectacole cu casa închisă în lumea întreagă. Au făcut senzație pe Youtube atunci când coverul lor do-woop "We Can't Stop" (Miley Cyrus) a adunat peste 16 milioane de vizualizări. Varianta lor a hit-ului “Creep”, a celor de la Radiohead, a intrat în topul People al celor mai bune coveruri virale din 2015. Laureata Grammy, Lorde, i-a lăudat pentru al lor “Royals”, cu 16 milioane de vizualizări pe Youtube, spunând că este coverul său favorit. Trupa a urcat pe scena MTV UK de curând, cu un cover în stilul anilor ’30 dupa piesa interpretei Elle King, “Ex’s & Oh’s”. Show-ul poate fi urmarit aici.

La fel ca videoclipurile lor extrem de populare, fiecare melodie live a celor de la Postmodern Jukebox e o punte de legătură între generații, cu piese fresh cu un sound familiar. Un spectacol de neratat, irezistibil pentru toate vârstele.

În funcție de distanța față de scenă, biletele la concertul de la Sala Palatului costă 120 lei, 140 lei, 170 lei 200 si respectiv 240 lei. Aceste preturi sunt valabile incepand din data de 8 octombrie 2017.

EXTRA Pachetul Postmodern Jukebox Gold VIP, in valoare de 431 lei, oferă accesul la sesiunea de Meet&Greet cu artiștii, după spectacol, precum și afișul turneului în ediție limitată și ecuson VIP pentru accesul în culise după spectacol. EXTRA pachetul e valabil numai însțit de un bilet la spectacolul Postmodern Jukebox din ziua de 16 mai 2018.

Ascunde detalii eveniment

Alte eveniment din aceeasi categorie

CONCERTE

Nikos Vertis

27 martie - Sala Palatului

Nikos Vertis

28 martie - Sala Palatului

Nikos Vertis

29 martie - Sala Palatului

Goran Bregovic

2 aprilie - Sala Palatului

Musicalul Queen: We Will Rock You

10 aprilie - Sala Palatului

CAZACII RUSIEI

15 aprilie - Sala Palatului

Placido Domingo Jr. & Friends

17 aprilie - Sala Palatului

MARIO FRANGOULIS LIVE IN BUCHAREST

20 aprilie - Sala Palatului

NELU VLAD si formatia AZUR

21 aprilie - Sala Palatului

Edvin Marton - The RockSymphony

16 mai - Sala Palatului

Tudor Gheorghe - FEMEIA

20 mai - Sala Palatului

Elena Gheorghe - Luna Alba

23 mai - Sala Palatului

Connect-R: eu sunt Stefan

9 iunie - Sala Palatului

Sarah Brightman

21 octombrie - Sala Palatului

Taxi #20

8 noiembrie - Sala Palatului

Lara Fabian - World Tour 2019

18 noiembrie - Sala Palatului

Lara Fabian - World Tour 2019

19 noiembrie - Sala Palatului