CONCERTE

Scot Bradlee's Postmodern Jukebox

Sala Palatului, Str. Campineanu Ion nr. 28


Detalii eveniment

 

 

Postmodern Jukebox

Welcome to the Twenties 2.0 World Tour

 

BUCUREȘTI, SALA PALATULUI, 6 DECEMBRIE 2019

#WelcomeToTheTwenties

 

 

Datorită spectacolelor de succes pe care le-a susținut mereu la noi în țară, îndrăgostind mii de spectatori pentru totdeauna de stilul muzical retro american, trupa Postmodern Jukebox și-a anunțat, încă de la începutul anului, revenirea în România. Numele noului turneu? Welcome to the Twenties 2.0! – Bine ați venit în noii ani ’20, conceput special pentru a întâmpina anii 2020 ce vor începe peste doar două luni.

 

Anunțat inițial pentru duminică, 3 noiembrie, la Sala Palatului, show-ul Postmodern Jukebox, la dorința artiștilor, va fi decalat pentru vineri, 6 decembrie.

 

Mai mult timp, deci, pentru a ne pregăti costumația și a ne mări grupul de prieteni cu care vom dansa swing și charleston. Decorul, accesoriile, atmosfera, totul va fi conceput să ne poarte în lumea strălucitoare a anilor ‘20.

 

Toate biletele își păstrează valabilitatea și amplasarea în sală. În condițiile în care doriți rambursarea banilor, acest lucru se va realiza doar prin acceași metodă folosită la cumpărarea biletului respectiv. În cazul achiziției de pe site-ul eventim.ro, veți trimite un mail către contact@eventim.ro prin care veți cere returnarea banilor și veți primi suma pe cardul folosit la cumpărarea online, fără nicio taxă sau comision în plus. Dacă ați luat biletul de la punctele de vânzare Eventim sau Sala Palatului, veți recupera banii numai de la casa de bilete/magazinul/benzinăria de unde ați făcut achiziția.

 

Odată cu această schimbare, PMJ a anunțat și componența trupei pentru turneul european de anul acesta. În România vor veni, așadar, nume celebre dincolo de Ocean, voci extraordinare, care vor performa live, alături de band, apreciate din Los Angeles până în Sydney și Moscova: Casey Abrams - starul și finalistul concursului de talente American Idol, Cristina Gatti, Olivia Kuper Harris, Sara Niemietz, Von Smith, Tim Kubart (Tambourine Guy), Benny Benack III (Trumpet Guy și MC) și dansatorul de step Jabu Graybeal.

 

Turneul din 2019 al Postmodern Jukebox cuprinde 250 de orașe. Milioane de oameni vor simți vibe-ul retro ale unor piese ce se află, în acest moment, în toate topurile mondiale - pop, rock sau R&B - reinterpretate magistral de artiștii PMJ în stilul glamorous al celor mai extravaganți ani ai începutului de secol XX.

 

„Un lucru e sigur: lumea este obosită de clickbait, reality-show-uri mediocre și dependența de telefoane, care n-au făcut, în ultima perioadă, decât să ne dividă.

Vrem să le transmitem oamenilor să uite de toate acestea, să își lase preocupările deoparte, măcar pentru o seară, și să vină alături de noi pentru pentru a se putea bucura – în viața reală! – de artiști cu adevărat talentați, de voci puternice, de sunet curat, pe scurt, de un concert 100% live!”, spune Scott Bradlee, fondatorul PMJ.

 

Biletele pot fi achiziționate de la casa de bilete a Sălii Palatului, de pe Eventim.ro, precum și din rețeaua magazinelor partenere – Vodafone, Telekom, Diverta, Cărturești, Carrefour și benzinăriile OMV, iar prețurile pornesc de la 99 de lei.

 

Pregătiți-vă pentru o petrecere senzațională, cu un live performance ca în vremea Marelui Gatsby!

 

Parteneri media: Prima TV, Magic FM, Magic TV, Agerpres, Adevărul, OK! Magazine

 

Ascunde detalii eveniment

Alte eveniment din aceeasi categorie

CONCERTE

Luka Sulic

8 februarie - Sala Palatului

SUKHISHVILI

20 februarie - Sala Palatului

Nikos Vertis

27 februarie - Sala Palatului

Nikos Vertis

28 februarie - Sala Palatului

Mariza

7 martie - Sala Palatului

Boney M feat Liz Mitchell

8 martie - Sala Palatului

GALA STELELOR BALETLUI RUS

9 martie - Sala Palatului

Mamma Mia

11 martie - Sala Palatului

MozART Group

16 martie - Sala Palatului

Tudor Gheorghe - Risipitorul de frumuseti

20 martie - Sala Palatului

FUEGO - SIMFONIC LA SALA PALATULUI

22 martie - Sala Palatului

Lautarii Bucurestiului si invitatii

25 martie - Sala Palatului

TODES BALLET - #tobecontinued

26 martie - Sala Palatului

CRISTI MINCULESCU, VALTER & BORO 40

28 martie - Sala Palatului

DAMIAN DRĂGHICI AND BROTHERS

31 martie - Sala Palatului

Andra - Pasion

5 aprilie - Sala Palatului

Toto Cutugno

29 mai - Sala Palatului

David Garett

21 octombrie - Sala Palatului