CONCERTE

LAURA BRETAN SI PRIETENII

Sala Palatului, Str. Campineanu Ion nr. 28


Detalii eveniment

CONCERT EXTRAORDINAR

LAURA BRETAN SI PRIETENII

5 DECEMBRIE 2019, ORA 19.00, SALA PALATULUI

 

 

Fara indoiala cea ma importanta aparitie din ultimii ani in perimetrul muzicii internationale, Laura Bretan mai face un pas important spre consacrarea absoluta – primul ei spectacol ca protagonista la Sala Palatului – eveniment pe care orice artist si-l doreste ca pe o recunoastere a prestigiului si a popularitatii.

 Evolutia ei spectaculoasa este cea mai buna dovada ca valoarea nu asteapta numarul anilor si ca harul divin cu care a fost inzestrata este deasupra invidiei ca sentiment omenesc. Performantele ei live uimesc lumea, din Chicago pana la Tokio, trecand prin Londra, Paris, Madrid, Bruxelles, Roma si multe altele, fara discriminare impartind lumina in Israel sau in Emiratele Arabe.

Laura calatoreste oriunde o poarta destinul, spre bucuria celor care o iubesc si se iubesc toti ca Unul. Dupa ce a cantat impreuna cu artisti ca:David Foster, Il Volo, Toto Cutugno, Ricchi e Poveri, The Tenors, Fernando Varella sau , cel mai recent, Michaell Bolton, Laura invita alaturi de ea doi tineri extrem de talentati inca nemeritat de putin cunoscuti marelui public din Romania. Unul este nimeni altul decat Olivier Kaye, castigator al locului 1 la Cerbul de Aur 2018 si la Festivalul pop George Grigoriu, recent dublu calificat a Vocea Frantei si Vocea Canadei, iar cel de-al doilea, Eden Loren, detine locul second la editia de anul trecut a prestigiosului San Remo Giovani. Ambii vor sustine micro-recitaluri proprii si vor canta in duet cu Laura.

Acompaniamentul va fi sustinut de un grup de muzicieni desavarsiti – Othello Sextet, condus de Florentin Milcof, dar si de corul de copii Meloritm, dirijat de Elena Nicolai.

O prezenta speciala in spectacol va fi Vali Boghean Band, exceptional grup de muzicieni din Moldova de dincolo de Prut, impreuna cu care Laura a inceput o frumoasa colaborare cu ocazia editiei din acest an a Cerbului de Aur. Ei vor prezenta si un program propriu, in care virtuozitatea instrumentala si vocala nu este intrecuta decat de profunzimea intelegerii folclorului si reinterpretarea lui cu inteligenta si sensibillitate.

Toate acestea nu sunt decat cateva argumente dintre multe altele care va invita sa fiti parte la un spectacol unic in peisajul cultural romanesc – o fuziune de genuri muzicale topite in creuzetul unei inimi de copil (cand nu mai suntem copii, suntem déjà morti,, cum a zis batranul copil Brancusi) si catalizate de un suflu divin. Acesta este evenimentul artistic numit LAURA BRETAN SI PRIETENII.

Biletele se gasesc la casa de bilete a Salii Palatului, statia de metrou Unirii 2, precum si online pe vandbilete.ro, eventim.ro, blt.ro, iabilet.ro, myticket.ro, entertix.ro si bilete.salapalatului.ro.

Biletele se achizitioneaza numai din punctele mai sus mentionate care sunt recomandate de catre societatea organizatoare pentru a se evita cumpararea unor falsuri, si nu de pe site-uri precum olx.ro, lajumate.ro, okazii.ro etc. In cazul in care, totusi, s-au achizitionat biletele si din alte puncte decat cele agreate, va rugam insistent sa sunati la numerele de telefon de mai jos pentru a verifica autenticitatea lor inainte de ziua spectacolului.

 

Informatii : 0722 408 143, 0745 171 770

 

Ascunde detalii eveniment

Alte eveniment din aceeasi categorie

CONCERTE

Toto Cutugno

29 mai - Sala Palatului

MozART Group

6 iunie - Sala Palatului

Connect-R - Vara nu Dorm

9 iunie - Sala Palatului

TODES BALLET - #tobecontinued

16 iunie - Sala Palatului

Boney M feat Liz Mitchell

20 septembrie - Sala Palatului

Lautarii Bucurestiului si invitatii

22 septembrie - Sala Palatului

DAMIAN DRĂGHICI AND BROTHERS

28 septembrie - Sala Palatului

Goran Bregovic - Wedding & Funeral Orchestra

30 septembrie - Sala Palatului

Potcoava de Aur

8 octombrie - Sala Palatului

FUEGO - SIMFONIC LA SALA PALATULUI

10 octombrie - Sala Palatului

David Garett

21 octombrie - Sala Palatului

Festivalul National de Rock - Adrian Ordean

21 noiembrie - Sala Palatului

GALA STELELOR BALETLUI RUS

14 decembrie - Sala Palatului