CONCERTE

GALA STELELOR BALETLUI RUS

Sala Palatului, Str. Campineanu Ion nr. 28


Detalii eveniment

 Reprogramat din data de 09.03.2020 pentru data de 14.12.2020 

 

Organizatorii concertului Gala Stelelor Baletului Rus (O) care trebuia sa aiba loc in data de 09.03.2020 la Sala Palatului ne-au tirmis urmatorul comunicat. 

Din cauza numărului tot mai mare de cazuri de pacienți infectați cu virusul COVID – 19, Ministerul Afacerilor Interne a emis un comunicat în care anunță luarea unei măsuri OBLIGATORII pentru toți organizatorii de evenimente: „Începând de astăzi, 8 martie 2020, sunt interzise manifestările publice sau private, în spații deschise sau închise, cu un număr de participanți mai mare de 1000 de persoane. Această măsură este obligatorie, la nivel național, pentru toți agenții publici și privați și nu este supusă negocierii, excepțiilor, neputând fi amânată.” Prin urmare suntem nevoiți în acest moment să amânam Gala Stelelor Baletului Rus, care urma să aibă loc la Sala Palatului din București în data de 9 martie 2020. Ne pare extrem de rău că s-a ajuns în această situație. Vom reveni curand cu noua data a evenimentelor. Bilete rămân valabile, concertul a fost reprogramat. Vom reveni cu mai multe detalii cu privire la noua data in curand Subliniem încă o dată că decizia de a amâna evenimentul nu le aparține organizatorilor. A fost IMPUSĂ prin decret, astăzi, 8 martie 2020. Ne cerem scuze pentru această amânare. 

Biletele vândute și invitațiile își păstrează valabilitatea.

 Pentru cei care nu au disponibilitatea de a participa la evenimen în noua dată, nu se restituie contravaloarea biletelor decât în situații speciale, după analizarea fiecărei situații în parte.

 

Organizatorii: Asociația Alianța Pentru promovarea României-România Te Iubesc!

Ascunde detalii eveniment

Alte eveniment din aceeasi categorie

CONCERTE

FUEGO - SIMFONIC LA SALA PALATULUI

29 noiembrie - Sala Palatului