CONCERTE

Lautarii Bucurestiului si invitatii

Sala Palatului, Str. Campineanu Ion nr. 28


Detalii eveniment

Nume consacrate ale muzicii populare și-au anunțat participarea

 la spectacolul de lansare a orchestrei LĂUTARII BUCUREȘTIULUI

„Sărbătoare la Zi Mare”, 25 martie, Sala Palatului

 Sărbătoarea creștină „Buna Vestire” din acest an coincide cu cea mai frumoasă petrecere românească, un spectacol de muzică populară de zile mari, ce va marca lansarea orchestrei Lăutarii Bucureștiului condusă de maestrul-dirijor Florin Alexandru. Intitulat „Sărbătoare la Zi Mare” și organizat de Brezing Entertainment, evenimentul reprezintă primul concert al orchestrei Lăutarii Bucureștiului și va avea loc pe 25 martie, la Sala Palatului din Capitală, începând cu ora 20:00.

 Prin stilul inedit al orchestrațiilor și al interpretării instrumentale, cei 21 de muzicieni profesioniști ce alcătuiesc actuala formulă a orchestrei Lăutarii Bucureștiului îi vor acompania pe scena Sălii Palatului pe unii dintre cei mai îndrăgiți artiști de muzică populară, artiști consacrați ai scenei folclorului românesc.

 Muzica populară va îmbrăca straie de sărbătoare și va pune în scenă o frumoasă poveste despre frumos, dragoste și dor, culeasă din toate zonele țării, prin recitaluri de excepție susținute de Laura Lavric, Steliana Sima, Mariana Ionescu Căpitănescu, Constantin Enceanu, Simona Dinescu, Petrică Mâțu Stoian, Mihaela Coman Alexandru, Silvana Rîciu sau Emilia Dorobanțu ce vor umple sufletele spectatorilor de bucurie și emoție.

 Biletele pentru spectacolul „Sărbătoare la Zi Mare” au fost puse în vânzare și sunt disponibile, la prețuri ce variază în funcție de categoria de loc, pe Ticketnet.ro, Iabilet.ro, Startickets.ro, Bilet.ro, Eventim.ro, precum și  de la Sala Palatului sau din magazinele partenere Orange, Vodafone, Germanos, Carrefour, Cărturești, Humanitas și benzinăriile OMV.

 În perioada 20-27 ianuarie, clienții beneficiază de o reducere de 20% din prețul biletului achiziționat.

 Prețuri bilete: 

  • Cat. I: 150 lei
  • Cat. II: 120 lei
  • Cat. III: 100 lei
  • Cat. IV: 60 lei
  • Cat. V: 45 lei
Ascunde detalii eveniment

Alte eveniment din aceeasi categorie

CONCERTE

Toto Cutugno

27 februarie - Sala Palatului

FUEGO - SIMFONIC LA SALA PALATULUI

21 mai - Sala Palatului