CONCERTE

Sala Palatului, Str. Campineanu Ion nr. 28


Detalii eveniment

Cântărețul și compozitorul italian AMEDEO MINGHI va susține un concert in premiera

 la Sala Palatului din Bucuresti, avandu-l ca invitat special pe GABRIEL COTABITA

 

AMEDEO MINGHI, unul dintre cei mai reprezentativi cântăreți și compozitori italieni, cunoscut publicului din România în special pentru interpretarea deosebită a melodiei "Ricordi Del Cuore", coloana sonoră a telenovelei de succes "Edera", va concerta,  pe 4 aprilie 2017, la Sala Palatului din capitală, începând cu ora 19:30.

Concertul artistului Amedeo Minghi de la București face parte din turneul internațional de promovare al noului  său albumul, intitulat ”La Busola E Il Cuore”, ce a fost lansat pe 14 octombrie sub egida Sony Music.  Proiectul discografic conține trei discuri de colecție concepute cu prilejul aniversării a  50 de ani de activitate artistică.

In deschiderea acestui superb spectacol, va concerta GABRIEL COTABITA, care ne va incanta cu piesele lui celebre „Noapte albastra” sau „Daca n-ai iubi”, dar si cu cele mai noi piese ale sale. Mai multe decat atat, pe cei doi artisti ii vor acompania ANDREI TUDOR BAND, ceea ce ne garateaza o seara de exceptie!

Amedeo Minghi și-a început cariera de muzician, cântăreț și compozitor la începutul anilor '60 , iar pe parcursul celor cinci decade a atins culmile gloriei cu melodii excepționale adunate într-un portofoliu ce cuprinde peste 30 de albume, 20 de hit-uri, 5 DVD-uri și coloane sonore  pentru 9 filme de ficțiune, 2 drame, dar si distincții notabile, cum ar fi ”Ordinul de Merit al Republicii Italiene”, sau trofee și premii muzicale recunoscute la nivel mondial.

Toate acestea au contribuit la un parcurs artistic fulminant, însă Amedeo Minghi și-a dobândit popularitatea prin naturalețe, simplitate și sinceritate, afișate la fiecare apariție pe scenă, în prezența spectatorilor. A devenit foarte iubit și a intrat în inimile oamenilor datorită talentului desăvârșit de a compune texte valoroase, de a le interpreta în stil magnific, dar și pentru felul său de a cânta despre iubire, sentiment unic ce creează punți de legatură între oameni, creează conexiuni și prietenii de o viață.

Pe 4 aprilie, bucureștenii vor avea parte de o seară romantică, dedicată cu precădere îndrăgostiților de toate vârstele și celor ce iubesc muzica buna. Biletele s-au pus în vânzare prin intermediul site-ului iabilet.ro și la casa de bilete a Sălii Palatului. Prețurile acestora variază în funcție de categoria de loc, după cum urmează:  Golden VIP – 250 lei, VIP – 200 lei, Cat.1 – 160 lei, Cat.2 – 120 lei și  Cat.3 – 80 lei.

Amedeo Minghi Video - Cantare è d'amore:

https://www.youtube.com/watch?v=_zx59IaDtDY

Gabrile Cotabita – Noapte albastra

https://www.youtube.com/watch?v=AYZxB19_m-Y

 

Contravaloarea biletelor achizitionate de la Sala Palatului se poate recupera de la Agentia de Bilete in termen de 30 zile, incepand cu data de 21.11.2016, ora 10:00.

Dupa aceasta perioada, contactati organizatorul SC PREMIUM BOOKING SRL, email:info.premiumbooking@gmail.com, tel: 0723.653.028.

 

 

Ascunde detalii eveniment

Alte eveniment din aceeasi categorie

CONCERTE

Holograf - Best Ballads

14 februarie - Sala Palatului

MARIZA

17 februarie - Sala Palatului

Teo, Vio si Costel - Mare Show La Palat!

18 februarie - Sala Palatului

Andra - Aievea

23 februarie - Sala Palatului

Andra - Aievea

24 februarie - Sala Palatului

Andra - Aievea

25 februarie - Sala Palatului

CARLOS MARIN

26 februarie - Sala Palatului

IN MEMORIAN MADALINA MANOLE

3 martie - Sala Palatului

Lacul Lebedelor - Bucuresti

6 martie - Sala Palatului

Star Wars Live In Concert - A New Hope

11 martie - Sala Palatului

NIKOS VERTIS

16 martie - Sala Palatului

Tudor Gheorghe - Randunici printre lozinci

21 martie - Sala Palatului

Cornelia si Lupu Rednic

25 martie - Sala Palatului

Cargo

30 martie - Sala Palatului

Cezar Milan Live - Once Upon a Dog

1 aprilie - Sala Palatului

Lord of the Dance - Dangerous Games

13 aprilie - Sala Palatului